• Home/
  • La ciutat/
  • Benestar Social/
  • Figueres celebra la 4ª Fira per a la Gent Gran amb activitats durant quatre dies

Benestar Social

Figueres celebra la 4ª Fira per a la Gent Gran amb activitats durant quatre dies

Notícia 06/06/2016

La quarta edició de la Fira de la Gent Gran a Figueres se celebrarà del 9 al 12 de juny amb activitats de tot tipus a diferents espais de la ciutat, centrant-se en la Rambla i la Plaça Catalunya.

La Fira està impulsada per l’Ajuntament de Figueres, l’Associació de la Gent Gran, el Casal de la Gent Gran i diverses entitats i associacions de la ciutat.

Aquesta jornada festiva ja consolidada a la ciutat posa en manifest el treball de les entitats i associacions figuerenques vinculades a la gent gran, donant a conèixer i reconeixent la feina que realitza aquest col·lectiu durant l'any.

El tret de sortida serà el dijous 9 de juny, a les 6 de la tarda, al Cercle Sport Figuerenc amb una presentació d’imatges comentades del Castell de Sant Ferran a càrrec de Joan Manuel Alfaro Guixot, president de la Fundació de les Fortaleses Catalanes.

El divendres l’activitat començarà a les 5 de la tarda a La Cate amb una novetat d’aquesta edició, una funció de teatre a càrrec del grup Tocats per la Tramuntana, de l’Associació de Gent Gran de Figueres, que presentarà l’obra Vaig ser ric una vegada. Tot seguit, a partir de les 19 h, la Fira segueix a la Rambla amb la 1a convocatòria de “Bocates” i una trobada de grups de rock d’abans i d’ara de l’Alt Empordà, amb l’actuació de Musics Mix, Cava Brut, Los Tinieblas, Frankilesguilles i Albera’s Band.

El dissabte, com en altres edicions, la programació es concentrarà durant tot el dia  a la Rambla. Al matí hi haurà diferents activitats com ara animació esportiva, la gimcana del 600, una mostra de les diferents unitats dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres i un taller de galetes amb The Sweet  Lab.  A les 11 h, un any més, les escoles de dansa de  la ciutat oferiran una exhibició que comptarà amb la participació del club de lectura de l’Associació per a la Formació Cultural de la Gent Gran a l’Alt Empordà.

A la tarda tindrà lloc la segona trobada de baldufaires i, com a activitat destacada i inèdita d’enguany, a les 6 de la tarda es farà una xerrada d’exjugadors del Futbol Club Barcelona, sota el títol “Parlem del Barça”, en la qual participaran Charly Reixach, Josep M. Fusté i Pere Valentí Mora.

Per cloure la jornada, a partir d’un quart de 8 del vespre, començarà el Fira show-espectacle de la Gent Gran 2016, amb coreografies  esportives, balls tradicionals i de saló, desfilada de vestits de paper, un playback i les actuacions de l’escola de dansa Àngels Ballart i la Colla Dolça Tardor.

El diumenge, com ja és tradició, es posarà el punt final a la Fira  a la plaça Catalunya amb una audició de sardanes al matí, amb la cobla Palafolls, un dinar popular i a partir de les 16 h un ball de tarda amb l’orquestra Boogie Woogie.

 

Imatges

Vídeos

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.