• Home/
  • Notícies/
  • Figueres celebrarà la Diada de Sant Jordi en dos espais del centre de la ciutat

Notícies

Figueres celebrarà la Diada de Sant Jordi en dos espais del centre de la ciutat

Notícia 26/03/2021

Les parades es repartiran a la Rambla, per a floristes i llibreters i a la plaça Catalunya, on hi haurà les entitats Hi haurà control d’aforament i un circuit únic seguint les mesures de seguretat i d’higiene marcades pel Procicat

L’Ajuntament de Figueres està treballant per adaptar la Diada de Sant Jordi a totes les mesures sanitàries i de seguretat. Enguany, la Diada es celebrarà en dos espais del centre de la ciutat. A la Rambla se situaran les parades dels professionals (els floristes, els editors i els llibreters) i a la plaça Catalunya hi haurà l’espai destinat a les entitats i associacions.

Els dos espais tindran control d’aforament i un circuit únic, seguint les mesures de seguretat i d’higiene marcades pel Procicat.

 

Pel que fa a la Rambla, l’accés serà per la part ampla, per garantir l’accessibilitat per a tothom. L’horari pels professionals serà des de 2/4 de 9 del matí fins les 9 del vespre.

Durant la Diada de Sant Jordi, la Rambla estarà tallada al trànsit.

 

El termini de presentació d’instàncies per participar a la Diada de Sant Jordi ja està obert i s’allargarà fins el proper 31 de març. Cal fer el registre per via telemàtica a l’OMAC.

 

La regidora de Fires i Mercats, Ester Marcos, ha explicat que “des de l’Ajuntament de hem treballat intensament per tal de poder fer possible la Diada tradicional de Sant Jordi, adaptada a totes les mesures de seguretat”.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.